Ranskankurssi vasta-alkajiksi aikoville ja ikuisille aloittajille

Ranskankurssi header

Mitä kummaa kieliluokkalainen juttelee? Tilaisinko un cafén aivan itse?

Vähä-Heikkilän koulu ja Turun ranskan kieliluokkien kannatusyhdistys Ensemble järjestävät ”aivan alkeet ranskankielessä” -kurssin. Matalan kynnyksen kurssin ajatuksena on tutustuttaa kurssilaiset kielen alkeisiin itse kokeillen ja kielen käyttöön rohkaisten. Etukäteen ranskaa ei tarvitse osata sanaakaan, mutta myös jo vähän osaavat tai ”ikuiset aloittelijat” ovat tervetulleita. Kurssilla saat tuntumaa ranskan puhumiseen ja varmasti opit muutaman käyttösanan.

Kurssi on suunnattu erityisesti kaikille Vähä-Heikkilän koululaisten huoltajille ja Topeliuksen kieliluokkalaisten huoltajille, mutta tilan salliessa mukaan on tervetullut kuka tahansa kielen oppimisesta kiinnostunut. Opettajana toimii Vähä-Heikkilän ja Topeliuksen koulujen natiiviopettaja Margaux Deya. Vaikka kurssin opetuskieli on ranska, myös englantiin voidaan tarvittaessa turvautua.

Kurssi koostuu kolmesta 45 minuutin mittaisesta oppitunnista, jotka pidetään maaliskuussa viikoilla 11–13. Kurssista kiinnostuneet voivat vaikuttaa viikonpäivän ja kellonajan valintaan. Käy siis täyttämässä alustava ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntaihin 25.2. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1gfFkfeKMxZUxYwseSy0oJkNB8wBOsKzy7Etmt1MIQVo/edit

Osallistumismaksu on 10 euroa hengeltä, ja kurssi järjestetään, mikäli vähintään 10 kurssilaista ilmoittautuu.

Lisätiedot ensembleturku@gmail.com.

Ja katsottuasi tämän kieliluokkalaisten valloittavan videon, voit tuskin vastustaa kurssin kutsua!

Tervetuloa ranskan kielen maailmaan!

Bienvenue dans le monde francophone!

 

Kategoria(t): ENSEMBLE TIEDOTTAA, YLEISTIEDOTTEET Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.